Konnichiwa/Hej

Få adgang til pre-access, når vores nye japanske keramik kommer op på hjemmesiden i løbet af april 🌸
Skriv din e-mail og navn herunder. 
(Ved opskrivning tilmelder du dig vores nyhedsbrev, som til enhver tid kan afmelde) 

når japan og danmark mødes

Hvem er vi

Vi - bag Seramikku - er Ida og Mads. Mads er halv japaner, og Ida er pæredansk. Udover at stå bag Seramikku, danner vi også par til dagligt.

Japansk kultur og æstetik fylder enormt meget i vores hverdag, og Seramikku er startet ud fra et ønske om at bringe en bid af Japan ind i danske hjem.

Vi håber, vi kan være et autentisk ansigt udadtil i forhold til japansk inspiration, kultur, opskrifter og ikke mindst keramik og brugskunst.

seramikku japansk keramik og japansk køkkenudstyr

Værdier og webshop

Tankerne bag seramikku

Seramikku er håndplukket japansk brugskunst. Det hele startede med salg af keramik - men sidenhen er webshoppen udvidet med blandt andet japanske køkkenknive.

Vi elsker tanken om, at du får noget, som alle andre ikke også har. Derfor bestiller vi et meget begrænset antal hjem af hver del - så vi på den måde sikrer, at det, du får, er unikt og noget, som kun meget få har stående derhjemme. 

I udvælgelsen af vores produkter sætter vi en stor ære i at finde produkter af høj kvalitet. Derfor importerer vi varerne direkte fra japanske leverandører, så du er sikret både den bedste pris og det bedste produkt.

Alt vores keramik er godkendt til fødevarekontakt.