når japan og danmark mødes

Hvem er vi

Vi - bag Seramikku - er Ida og Mads. Mads er halv japaner, og Ida er pæredansk. Udover at stå bag Seramikku, danner vi også par til dagligt.

Japansk kultur og æstetik fylder enormt meget i vores hverdag, og Seramikku er startet ud fra et ønske om at bringe en bid af Japan ind i danske hjem.

Vi håber, vi kan være et autentisk ansigt udadtil i forhold til japansk inspiration, kultur, opskrifter og ikke mindst keramik og brugskunst.

seramikku japansk keramik og japansk køkkenudstyr

Værdier og webshop

Tankerne bag seramikku

Seramikku er håndplukket japansk brugskunst. Det hele startede med salg af keramik - men sidenhen er webshoppen udvidet med blandt andet japanske køkkenknive.

Vi elsker tanken om, at du får noget, som alle andre ikke også har. Derfor bestiller vi et meget begrænset antal hjem af hver del - så vi på den måde sikrer, at det, du får, er unikt og noget, som kun meget få har stående derhjemme. 

I udvælgelsen af vores produkter sætter vi en stor ære i at finde produkter af høj kvalitet. Derfor importerer vi varerne direkte fra japanske leverandører, så du er sikret både den bedste pris og det bedste produkt.

Alt vores keramik er godkendt til fødevarekontakt.

Et lille skridt på vejen

1% for the planet

Vi er af den overbevisning, at alle tiltag mod en grønnere verden er kærkomne og nødvendige - lidt er også godt! Men, vi kan ikke stå alene, og derfor er vi medlem af 1% for the Planet.

1% for the Planet er en natur-, miljø- og klimaforkæmpende organisation. Som medlem forpligter vi os til at donere 1% af vores bruttoomsætning til miljøforbedrende tiltag - det betyder, at når du handler hos os, støtter du automatisk bevægelsens nonprofit miljø- og klimaorganisationer.

Vores donation går direkte til non-profitorganisationer, som er autoriserede af 1% for the Planet. For os giver medlemskabet mening i takt med, at vi i fællesskab med andre virksomheder og enkeltpersoner får mulighed for at bidrage til det grønne arbejde.

Derudover støtter vi flere af FN's verdensmål.

Læs mere om organisationen 1% for the Planet her