Derfor skal du vælge en japansk kniv
Denne kniv er håndsmedet efter traditionelle metoder i Sakai-city, som er meget anerkendt for regionens mere end 600 år lange historie indenfor knivsmedning.
Bladet består af 17 lag hamret damasceret stål som, udover at være utroligt smukt, har den egenskab at beskytte kernen mod rust og slid.
Selve kernen består af det hårde VG10-stål, som er udviklet af Takefu Special Steel Co., Ltd. VG10-kernestålet består af sammensætning af meget rene råmaterialer, som giver enestående kvaliteter når det kommer til hårdhed, skarphed og slidstyrke.
På den anerkendte Rockwell skala måler VG10-stålet en hårdhed på 60-62 HRC, hvilket er væsentlig højere end typiske køkkenknive.
Nogle af vores favoritter
Forlæng din knivs levetid
SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN KNIV
En god kniv kræver god vedligeholdelse, hvis du ønsker at opretholde dens styrke og skarphed livet igennem.
Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd.