Denne kniv er håndsmedet efter traditionelle metoder i Sakai-city, som er meget anerkendt for regionens mere end 600 år lange historie indenfor knivsmedning. 

Bladet består af 17 lag hamret damasceret stål som, udover at være utroligt smukt, har den egenskab at beskytte kernen mod rust og slid.
Selve kernen består af det hårde VG10-stål, som er udviklet af Takefu Special Steel Co., Ltd. VG10-kernestålet består af sammensætning af meget rene råmaterialer, som giver enestående kvaliteter når det kommer til hårdhed, skarphed og slidstyrke.

På den anerkendte Rockwell skala måler VG10-stålet en hårdhed på 60-62 HRC, hvilket er væsentlig højere end typiske køkkenknive. 

Nogle af vores favoritter

Stort, rødstribet krus i organiske formerStort, rødstribet krus i organiske former

Stort, rødstribet krus i organiske former

375,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Blåplettet krus uden hankBlåplettet krus uden hank
Kun få tilbage

Blåplettet krus uden hank

180,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Blåstribet dyb tallerken/lille fadBlåstribet dyb tallerken/lille fad
Udsolgt Giv mig besked

Blåstribet dyb tallerken/lille fad

240,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Brun ramenskål med blå glasurBrun ramenskål med blå glasur
Udsolgt Giv mig besked

Brun ramenskål med blå glasur

230,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Grøn kop (lille)Grøn kop (lille)

Grøn kop (lille)

180,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Spisepinde i træSpisepinde i træ
Kun få tilbage

Spisepinde i træ

80,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Stort prikket krus med hankStort prikket krus med hank

Stort prikket krus med hank

220,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Skål med blå og røde striberSkål med blå og røde striber

Skål med blå og røde striber

170,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Forlæng din knivs levetid

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN KNIV

En god kniv kræver god vedligeholdelse, hvis du ønsker at opretholde dens styrke og skarphed livet igennem.

Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd.

Læs vores råd om god vedligeholdelse her