Denne kniv er håndsmedet efter traditionelle metoder i Sakai-city, som er meget anerkendt for regionens mere end 600 år lange historie indenfor knivsmedning. 

Bladet består af 17 lag hamret damasceret stål som, udover at være utroligt smukt, har den egenskab at beskytte kernen mod rust og slid.
Selve kernen består af det hårde VG10-stål, som er udviklet af Takefu Special Steel Co., Ltd. VG10-kernestålet består af sammensætning af meget rene råmaterialer, som giver enestående kvaliteter når det kommer til hårdhed, skarphed og slidstyrke.

På den anerkendte Rockwell skala måler VG10-stålet en hårdhed på 60-62 HRC, hvilket er væsentlig højere end typiske køkkenknive. 

Nogle af vores favoritter

Stribet dyb tallerken/lille fadStribet dyb tallerken/lille fad

Stribet dyb tallerken/lille fad

230,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Brun ramenskål med blå glasurBrun ramenskål med blå glasur

Brun ramenskål med blå glasur

230,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Hvid skål med tynde blå striberHvid skål med tynde blå striber

Hvid skål med tynde blå striber

195,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Matchaskål m. hældetud Julie Damhus x SeramikkuMatchaskål m. hældetud Julie Damhus x Seramikku

Matchaskål m. hældetud Julie Damhus x Seramikku

400,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Blå koi spisepindeholderBlå koi spisepindeholder

Blå koi spisepindeholder

70,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Grå soyaskål med blå striberGrå soyaskål med blå striber

Grå soyaskål med blå striber

80,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Cappuccino-krus med brune pletterCappuccino-krus med brune pletter

Cappuccino-krus med brune pletter

220,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Blåglaseret matchaskålBlåglaseret matchaskål

Blåglaseret matchaskål

180,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Forlæng din knivs levetid

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN KNIV

En god kniv kræver god vedligeholdelse, hvis du ønsker at opretholde dens styrke og skarphed livet igennem.

Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd.

Læs vores råd om god vedligeholdelse her