Denne kniv er håndsmedet efter traditionelle metoder i Sakai-city, som er meget anerkendt for regionens mere end 600 år lange historie indenfor knivsmedning. 

Bladet består af 17 lag hamret damasceret stål som, udover at være utroligt smukt, har den egenskab at beskytte kernen mod rust og slid.
Selve kernen består af det hårde VG10-stål, som er udviklet af Takefu Special Steel Co., Ltd. VG10-kernestålet består af sammensætning af meget rene råmaterialer, som giver enestående kvaliteter når det kommer til hårdhed, skarphed og slidstyrke.

På den anerkendte Rockwell skala måler VG10-stålet en hårdhed på 60-62 HRC, hvilket er væsentlig højere end typiske køkkenknive. 

Vælg tre eller flere knive og opnå rabat

Utility | 13,5 cm | MahogniUtility | 13,5 cm | Mahogni
Santoku kniv | 18 cm | MahogniSantoku kniv | 18 cm | Mahogni
Gyuto kniv | 21 cm | MahogniGyuto kniv | 21 cm | Mahogni
Nakiri kniv | 16,5 cm | MahogniNakiri kniv | 16,5 cm | Mahogni
Udsolgt Giv mig besked
Urtekniv | 8 cm | MahogniUrtekniv | 8 cm | Mahogni
nyhed
Sujihiki kniv | 24 cm | MahogniSujihiki kniv | 24 cm | Mahogni

Forlæng din knivs levetid

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN KNIV

En god kniv kræver god vedligeholdelse, hvis du ønsker at opretholde dens styrke og skarphed livet igennem.

Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd.

Læs vores råd om god vedligeholdelse her