• Vi anbefaler, at man primært bruger dele, som er repareret med Kintsugi, som pyntegenstande. 
  • Kintsugi sættet har ikke en officiel fødevaregodkendelse, men selve limen (2-komponent epoxy) har været brugt i fødevarekontaktmaterialer i mange år. 
  • Hvis man vælger at bruge det til fødevarer, er det vigtigt, at limen hærder tilstrækkeligt op (48 timer). Det anbefales, at limen ikke kommer i kontakt med noget, der er over 100 grader varmt. 
  • Put aldrig den reparerede del i ovn eller mikrobølgeovn 
  • Vi anbefaler at håndvaske Kintsugi-dele, da limen kan misfarves af visse vaskeprogrammer og opvaskemidler.  

 

Vælg tre eller flere knive og opnå rabat

Utility | 13,5 cm | MahogniUtility | 13,5 cm | Mahogni
Santoku kniv | 18 cm | MahogniSantoku kniv | 18 cm | Mahogni
Gyuto kniv | 21 cm | MahogniGyuto kniv | 21 cm | Mahogni
Nakiri kniv | 16,5 cm | MahogniNakiri kniv | 16,5 cm | Mahogni
Udsolgt Giv mig besked
Urtekniv | 8 cm | MahogniUrtekniv | 8 cm | Mahogni
nyhed
Sujihiki kniv | 24 cm | MahogniSujihiki kniv | 24 cm | Mahogni

Forlæng din knivs levetid

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN KNIV

En god kniv kræver god vedligeholdelse, hvis du ønsker at opretholde dens styrke og skarphed livet igennem.

Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd.

Læs vores råd om god vedligeholdelse her