Fødevaresikkerhed (Kintsugi)
- Vi anbefaler, at man primært bruger dele, som er repareret med Kintsugi, som pyntegenstande.
- Kintsugi sættet har ikke en officiel fødevaregodkendelse.
- Det er vigtigt at blandingsforholdet mellem de to komponenter er 1:1 og at limen hærder tilstrækkeligt op i min. 48 timer. Det anbefales, at limen ikke kommer i kontakt med noget, der er over 100 grader varmt.
- Put aldrig den reparerede del i ovn eller mikrobølgeovn
- Vi anbefaler at håndvaske Kintsugi-dele, da limen kan misfarves af visse vaskeprogrammer og opvaskemidler.
Nogle af vores favoritter
Forlæng din knivs levetid
SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN KNIV
En god kniv kræver god vedligeholdelse, hvis du ønsker at opretholde dens styrke og skarphed livet igennem.
Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd.