Din nye kniv kan holde hele livet, hvis du passer godt på den. Med god vedligeholdelse kan kniven opretholde sin styrke og forblive skarp. 

Vi har samlet vores bedste råd til, hvordan du vedligeholder din japanske kniv. Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd:

  • Vask altid kniven i hånden med en blød børste/svamp og tør den af umiddelbart efter. Smid aldrig kniven i opvaskemaskinen. 
  • Opbevar kniven i en knivblok eller magnetophæng i træ. Opbevar aldrig kniven i en køkkenskuffe med andre redskaber. 
  • Brug ikke knivene til frosne råvarer eller knogler. Benyt i stedet en kniv beregnet til det formål - for eksempel en udbener. 
  • Undgå at skrabe madvarer af skærebrættet med blad-siden. Gør det til en vane at vende kniven om, så du skraber med overdelen fremfor bladet. 
japansk køkkenkniv

Vælg tre eller flere knive og opnå rabat

Utility | 13,5 cm | MahogniUtility | 13,5 cm | Mahogni
Santoku kniv | 18 cm | MahogniSantoku kniv | 18 cm | Mahogni
Gyuto kniv | 21 cm | MahogniGyuto kniv | 21 cm | Mahogni
Nakiri kniv | 16,5 cm | MahogniNakiri kniv | 16,5 cm | Mahogni
Udsolgt Giv mig besked
Urtekniv | 8 cm | MahogniUrtekniv | 8 cm | Mahogni
nyhed
Sujihiki kniv | 24 cm | MahogniSujihiki kniv | 24 cm | Mahogni

Forlæng din knivs levetid

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN KNIV

En god kniv kræver god vedligeholdelse, hvis du ønsker at opretholde dens styrke og skarphed livet igennem.

Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd.

Læs vores råd om god vedligeholdelse her