Silkeblød og syrlig yuzu sour

Portions

{{ count }} persons

Preparation

10 minutes

Forfriskende cocktail med et syrligt twist af Japan

Yuzu Sour er en frisk og lækker cocktail med et japansk twist. Den er lavet med yuzu gin, som giver en let og aromatisk citrusnote, og frisk yuzu juice, der tilføjer en syrlig kant. Sødmen kommer fra mandariner og sukkersirup, mens æggehviden gør drinken cremet og blød. En enkel og forfriskende drink, der passer til enhver anledning.

Ingredienser

  1. 10 cl yuzu gin
  2. 5 cl yuzu juice
  3. 6 cl æggehvide (brug gerne pasteuriserede æggehvider)
  4. 4 cl. hjemmelavet sukkersirup (se fremgangsmåde)
  5. 2 mandariner
  6. Isterninger
  7. Tørret appelsin eller maraschino kirsebær til pynt

Fremgangsmåde

  • Kog 1/2 dl. sukker og 1/2 dl. vand til sukkeret er opløst. Sæt sukkersiruppen på køl. Der er rigeligt, men det kan holde sig 2-3 uger på køl. 
  • Fyld 2 cocktailglas med isterninger for at køle glassene ned.
  • Halver mandarinerne og pres saften i en shaker.
  • Hæld de resterende ingredienser på nær isterningerne i shakeren. Ryst grundigt i 30 sekunder.
  • Tilsæt isterningerne fra glassene og ryst igen i 15-20 sekunder.
  • Si over i glassene uden isterninger. Få så meget skum med som muligt. 
  • Pynt med en skive tørret appelsin eller maraschino kirsebær.

いただきます

velbekomme

Serve with...

Our history

We love when service helps to complete any dish and set the mood for the meal. At Seramikku, you can put together your own unique collection of Japanese ceramics, which you can use for serving your favorite dishes.

All ceramics are handpicked from Japan and come in limited quantities. Regardless of whether you prefer the ceramics to be the same - or are more into mixing different items - the selection consists of unique styles. We like the idea that you get something very special to put on your shelves at home.

See other recipes