Ume highball - drink med umeshu og whisky

Portions

{{ count }} person

Preparation

5 minutes

Lækker og forfriskende drink med den japanske blommelikør umeshu

Ume Highball er en lækker blanding af to verdener. Først har vi umeshu'en, en japansk blommelikør, som tilfører en let sødme og et strejf af en syrlig frugtig smag (Vi har delt en opskrift på, hvordan du kan lave din helt egen umeshu). Herefter er der whisky'en, der bringer en sofistikeret dybde og varme til drikken. For at løfte hele oplevelsen tilsætter vi brusende sodavand, der giver drinken en livlig og forfriskende karakter.

Ingredienser

  1. 60 ml umeshu (opskrift findes på hjemmelavet umeshu findes på vores hjemmeside)
  2. 30 ml whiskey
  3. Isterninger
  4. Sodavand med brus (f.eks. danskvand eller sodavand med citronsmag)
  5. Citronskal til garnish

Fremgangsmåde

  • Du kan starte med at forberede din egen hjemmelavede umeshu ved at følge vores enkle opskrift, eller bare købe en færdiglavet.
  • Put rigeligt is i et højt glas.
  • Tilføj 30 ml whiskey.
  • Top op med brusende sodavand efter eget valg. Mængden kan justeres alt efter, hvor brusende eller stærk du ønsker din drink.
  • Rør forsigtigt med en lang ske for at blande smagene.
  • Skræl eller riv lidt citronskal og tilføj det på toppen.
  • Server så din ume highball, gerne i et højt glas.

いただきます

velbekomme

Our history

We love when service helps to complete any dish and set the mood for the meal. At Seramikku, you can put together your own unique collection of Japanese ceramics, which you can use for serving your favorite dishes.

All ceramics are handpicked from Japan and come in limited quantities. Regardless of whether you prefer the ceramics to be the same - or are more into mixing different items - the selection consists of unique styles. We like the idea that you get something very special to put on your shelves at home.

See other recipes