Seramikkus japanske køkkenknive er produceret i Japan af lokale smede, som laver knivene efter traditionelle teknikker. Knivbladet er hamret, damasceret stål med enten 17 lag eller 67 lag. Kernen består af hårdtstål af typen VG10 eller AUS10, som har hårdhed på 59-62 HRC (Rockwell hårdhedskala). Vores japanske køkkenknive er med andre ord skabt til at holde i mange år. 

Se vores udvalg af knive

Gyuto kniv | 24 cm | MahogniGyuto kniv | 24 cm | Mahogni
Rabat

Gyuto kniv | 24 cm | Mahogni

1.400,00 kr 1.500,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Sujihiki kniv | 24 cm | MahogniSujihiki kniv | 24 cm | Mahogni
Kun få tilbage

Sujihiki kniv | 24 cm | Mahogni

1.300,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Urtekniv | 8 cm | MahogniUrtekniv | 8 cm | Mahogni
Udsolgt Giv mig besked

Urtekniv | 8 cm | Mahogni

750,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Gyuto kniv | 21 cm | MahogniGyuto kniv | 21 cm | Mahogni
Udsolgt Giv mig besked

Gyuto kniv | 21 cm | Mahogni

1.250,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Utility | 13,5 cm | MahogniUtility | 13,5 cm | Mahogni
Udsolgt Giv mig besked

Utility | 13,5 cm | Mahogni

850,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Santoku kniv | 18 cm | MahogniSantoku kniv | 18 cm | Mahogni
Udsolgt Giv mig besked

Santoku kniv | 18 cm | Mahogni

1.150,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Nakiri kniv | 16,5 cm | MahogniNakiri kniv | 16,5 cm | Mahogni
Udsolgt Giv mig besked

Nakiri kniv | 16,5 cm | Mahogni

1.150,00 kr
  • Butikslager

  • Webshoplager

Forlæng din knivs levetid

SÅDAN VEDLIGEHOLDER DU DIN KNIV

En god kniv kræver god vedligeholdelse, hvis du ønsker at opretholde dens styrke og skarphed livet igennem.

Grundet VG10-stålets hårdhed og de rustfri evner fra de damascerede lag kan du let holde dine knive skarpe længe, hvis du følger nogle simple råd.

Læs vores råd om god vedligeholdelse her