
- Okonomiyaki Sauce. Køb Otafuku eller lav den selv som beskrevet nedenfor)
- Mayonnaise (Kewpie Mayonnaise kan anbefales)
- Aonori (Bittesmå stykker tørret tang)
- 3 forårsløg, fintsnittet
Før du kan gå videre skal du acceptere vores handelsbetingelser.
Man kan med lidt god vilje betegne okonomiyaki som en blanding af en pizza og en madpandekage – baseret på kål. Okonomiyaki er sammensat af ordene “konomi” og “yaki”, som løst oversat betyder henholdsvis “det du kan lide” og “stegt/grillet”. Et lidt spøjst navn, men ikke desto mindre et meget passende navn. Jeg har i hvert fald endnu til gode at møde en person, som ikke kan lide okonomiyaki – barn som voksen
Der findes to versioner af okonomiyaki, som hver har fået sit navn fra den by de har deres oprindelse i – henholdsvis Osaka og Hiroshima. Hovedingredienserne er nogenlunde ens – kål, dej og toppings. Fremgangsmetoden er derimod ret forskellig. Hvor man ved Osaka-versionen blander alle ingredienser inden man steger, bygger man den op i lag med Hiroshima-versionen.
Der er mange processer i Hiroshima Style okonomiyaki, så det kan være en god idé at starte ud med at se den step-by-step-video, der ligger i bunden af dette indlæg.
Hvis muligt så køb Otafuku Okonomiyaki Sauce. Kan købes i de fleste asiatiske supermarkeder som:
Man kan også prøve at lave den selv ud fra ingredienser, man kan købe i normale supermarkeder:
Vi elsker, når service er med til at fuldende enhver ret og sætte stemningen for måltidet. Hos Seramikku kan du sammensætte din egen unikke samling af japansk keramik, som du kan bruge til servering af dine favoritretter.
Alt keramik er håndplukket fra Japan og kommer i et begrænset antal. Uanset om du foretrækker, at keramikken er ens - eller er mest til at blande forskellige items - består udvalget unikke styles. Vi kan nemlig godt lide tanken om, at du får noget helt særligt hjem at stå på dine hylder.