Overnatning i Japan

Rejsetips til Japan

Hvor skal man bo i Japan? 

Hvor skal du så bo i Japan? Det spørgsmål får jeg rigtig tit, men det kommer helt an på budget og præferencer. Her er 5 gode overnatningsmuligheder:

Hostel/guesthouse er fint, hvis man er en ung backpacker, som ikke bliver generet af støj og kan sove næsten hvor som helst. Jeg har selv benyttet disse to en hel del på mine rejser, men næste gang er det nok slut for mig. Men hey, du kan bo så billigt som for en flad 50'er pr. nat på sovesale fundet på Hostelworld.com. Så der er altså virkelig penge at spare her, hvis du kan sove hvor som helst.

Ferieudlejning som f.eks. Airbnb giver mulighed for at have mere privatliv en på et hostel til gode priser. Husk at kigge på hostens reviews, kommentarer osv., inden du booker.

Home stay er en super hyggelig måde hvorpå man kan lære den japanske kultur bedre at kende. Der er mange hjemmesider derude, hvor man kan finde familier til home stay, og nogle steder kan man betale med arbejdskraft for tag over hovedet. Helt klar noget, jeg gerne selv vil prøve igen.

Capsule hotel er en sjov måde at bo på hotel på, hvor man bor i små individuelle kasser med madras. Det lyder ikke så rart, men de skulle efter sigende være meget behagelige at sove i - og så er det en sjov og unik oplevelse. Det koster fra omkring 2.500 til 6.000¥ (ca. 150-350 DKK) pr. nat, og mange af gangene på hotellerne er delt op i mænd og kvinder. 

Hotel, ja det kender vi. Det fungerer pretty much ligesom i Danmark, men prøv at se, om du kan finde et værelse på et af de mange temahoteller i Japan såsom Keio Plaza Hotel Tama (Hello Kitty-tema), Henn na Hotel (robot-tema) eller Hotel Gracery Shinjuku (Godzilla-tema). Det bliver i hvert fald en oplevelse!

Ryokan er et traditionelt japansk hotel, hvor der ofte er værelse tatami-gulv, fællesbad og kaiseki-middag. Få en autentisk japansk oplevelse i japanske tøfler og yukata (en slags tynd kimono). Et ophold koster ofte mellem 15.000 og 25.000¥ (ca. 850-1.500 DKK) pr. nat, men jeg anbefaler, at man i hvert fald prøver det en enkelt nat under sin tur.

Dette er de mest populære og normale typer overnatning i forbindelse med rejser i Japan. Hvilken type overnatning foretrækker du selv, når du er ude at rejse? 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres