Håndplukket japansk keramik

Seramikku er startet ud fra et fælles ønske om at bringe dele af den japanske kultur og æstetik ind i danske hjem. Mads er halv japaner, og gennem årene er vores fælles interesse for Japan og dets gode håndværk vokset ind i hele vores hverdag. 

Det var derfor en naturlig rejse for os at begive os på, da vi i sin tid besluttede, at vi ville bringe en bid af Japan til Danmark og herigennem inspirere til brug af japansk kunst, kultur og madlavning.

Rejsen fra Japan til Danmark

Når keramikken lander på hylderne på vores lager, har det været længe undervejs. Faktisk tager processen mange måneder, da vi har prioriteret at få vores varer sendt med skibsfragt. Indledningsvist bruger vi en del tid på at udvælge og håndplukke hvert enkelt stykke keramik. Her er det essentielt for os, at tingene passer til hinanden, men også at varerne er af god, høj kvalitet. 

For os må keramik være det hele: Det må være farverigt og fyldt med mønstre, men også neutralt og enkelt. Der skal med andre ord være et udvalg, som repræsenterer lidt af det hele, men samtidigt er nøje udvalgt i henhold til at fungere i samspil. 

Efter udvælgelsen af keramikken tager det sin lange rejse mod Danmark, hvor der kan ske mange udfordringer undervejs. Derfor er det altid en glædens dag, når keramikken endelig lander på dansk jord, og vi kan sende det ud til jer efter lang tids venten. 

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres