Hvorfor vælge en japansk kokkekniv?

hvorfor vælge en japansk kokkekniv

En japansk kniv er et godt valg, hvis du vil have et redskab, der kan holde hele livet. Vores knive er håndsmedet efter traditionelle metoder i Sakai-city, som er meget anerkendt for regionens mere end 600 år lange historie indenfor knivsmedning.

Det solide håndværk afspejler kvaliteten på vores knive, hvis specifikationer blandt andet er: 

  • 17 lag hamret i damasceret VG10-stål.
  • 60-62 HRC (Rockwell hårdhedskala) (Typiske vestlige kokkeknive har en hårdhed på 50-55, hvilket betyder en blødere, sløvere kniv der oftere skal slibes. 

Ekstraordinær hårdhed, skarphed og slidstyrke 

Bladet består af 17 lag hamret damasceret stål som, udover at være utroligt smukt, har den egenskab at beskytte kernen mod rust og slid.

Selve kernen består af det hårde VG10-stål, som er udviklet af Takefu Special Steel Co., Ltd. VG10-kernestålet består af sammensætning af meget rene råmaterialer, som giver enestående kvaliteter, når det kommer til hårdhed, skarphed og slidstyrke.

Alt i alt er knivene et solidt redskab, som helt sikkert vil blive din tro følgesvend i køkkenet. Madlavningen bliver bare lidt sjovere, når værktøjet hjælper med at gøre arbejdet for én. Knivene har forskellige egenskaber, hvilket du kan læse om her.

Find alle vores knive her

Find alle vores knive her

Efterlad en kommentar

Alle kommentarer modereres, før de offentliggøres